• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4

Inschrijven Genneper Molen

Schrijf nu in

Dit jaar wordt de Gennepermolen wedstrijd in Eindhoven gehouden op 16 en 17 september.  De organisatie is weer in handen van de Commissie Slalom van het Watersportverbond. In de Commissie Slalom werken alle verenigingen met slalom activiteiten samen. Verder is Okawa, de Eindhovense Studenten Kano Vereniging bij de organisatie betrokken. De inschrijvingen en betalingen  kunnen nu ook vooraf en digitaal gedaan worden, dat scheelt gedoe tijdens de wedstrijd, en het kost niets extra.

 

ger   NLD   eng

Tijdregistratie met CloudTimer.

Ook dit jaar zal de tijdregistratie weer gebeuren met CloudTimer. Dit is een inmiddels bekende smartphone app waar zowel de tijdregistratie als de jurering op gedaan kan worden. Het wordt ten zeerste op prijs gesteld als je de app installeert op je telefoon, zodat je mee kan helpen bij de jurering. De Android versie kan je als downloaden via de playstore.

Inschrijven via Kanoslalom.nl.

Dit jaar wordt er in samenwerking met de organisatie aangeboden om in te schrijven via Kanoslalom.nl. Hier onder staat het inschrijfformulier en je kan direct betalen via Ideal, Sofort, PayPal of via een bankoverschrijving.
Je kan het formulier direct invullen, maar als je eerst een hier een account aanmaakt en je gegevens opgeeft in je profiel, dan worden de meeste velden al vooraf voor je ingevuld. Je hoeft dan bijvoorbeeld niet steeds je naam, geboortejaar, club en licentienummer opnieuw op te zoeken of in te vullen. Voor de Duitse gasten is het formulier ook in het Duits beschikbaar en er is ook een Engelse versie. Mochten er dingen nog niet helemaal goed verlopen, mail gerust, dan proberen we het op te lossen!

Lees meer over de wedstrijd op deze webpagina. Je kan daar ook inschrijven en zien wie er al ingeschreven staan voor de wedstrijd. Altijd goed om even te checken!

rsform 19}

Schrijf nu in

Disclaimer

Deze website is zuiver informatief en kan niet gebruikt worden het enige leermiddel of enige bron om de kano(slalom)sport te leren kennen of te beoefenen. Kanoslalom kan fysiek belastend zijn. Trainingsadviezen zijn slechts een aanwijzing, raadpleeg deskundige trainers of medici in geval van twijfel aan je persoonlijke fysieke mogelijkheden.

  • !r2h-logo-advertentie.jpg
  • DD kanoslalom.jpg
  • logo Innoid 250x250.jpg
  • redacteur_250x250.jpg
  • shoplogo_banner-250x250.jpg


Contact en redactie

Kanoslalom Nederland
Maarten Holdrinet
Mail naar  
Telefoon 06-30283208

KVK nr. 57035695
BTW nr. NL142198225B02
Algemene Voorwaarden
Aangesloten bij:

NLcoach-logo

SBB

Sport Institute Europe