• Slide 1
  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4

Inschrijven Genneper Molen

Schrijf nu in

Dit jaar wordt de Gennepermolen wedstrijd in Eindhoven gehouden op 16 en 17 september.  De organisatie is weer in handen van de Commissie Slalom van het Watersportverbond. In de Commissie Slalom werken alle verenigingen met slalom activiteiten samen. Verder is Okawa, de Eindhovense Studenten Kano Vereniging bij de organisatie betrokken. De inschrijvingen en betalingen  kunnen nu ook vooraf en digitaal gedaan worden, dat scheelt gedoe tijdens de wedstrijd, en het kost niets extra.

 

ger   NLD   eng

Tijdregistratie met RaceGorilla.

Ook dit jaar zal de tijdregistratie weer gebeuren met Racegorilla. Dit is een inmiddels bekende smartphone app waar zowel de tijdregistratie als de jurering op gedaan kan worden. Het wordt ten zeerste op prijs gesteld als je de app installeert op je telefoon, zodat je mee kan helpen bij de jurering. De IOS en Android versie kan je als downloaden via de appstore en playstore. Zorg dat je de RaceGorilla-Competition versie installeert.

Inschrijven via Kanoslalom.nl.

Dit jaar wordt er in samenwerking met de organisatie aangeboden om in te schrijven via Kanoslalom.nl. Hier onder staat het inschrijfformulier en je kan direct betalen via Ideal, Sofort, PayPal of via een bankoverschrijving.
Je kan het formulier direct invullen, maar als je eerst een hier een account aanmaakt en je gegevens opgeeft in je profiel, dan worden de meeste velden al vooraf voor je ingevuld. Je hoeft dan bijvoorbeeld niet steeds je naam, geboortejaar, club en licentienummer opnieuw op te zoeken of in te vullen. Voor de Duitse gasten is het formulier ook in het Duits beschikbaar en er is ook een Engelse versie. Mochten er dingen nog niet helemaal goed verlopen, mail gerust, dan proberen we het op te lossen!

Lees meer over de wedstrijd op deze webpagina. Je kan daar ook inschrijven en zien wie er al ingeschreven staan voor de wedstrijd. Altijd goed om even te checken!

Wedstrijd Inschrijving Genneper

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Let op: de leeftijdindeling geschiedt op basis van kalenderjaren. Je vaart in de klasse van de leeftijd die je aan het einde van het jaar hebt. Prestatie niveau 1,2 en 3 worden bepaald door de plaats op de Holland ranking. Als je het niet weet ben je PN3

5,00

Dit lijkt op een toeslag, maar is eigenlijk een korting op het inschrijven voor meerdere disciplines. Je betaalt alleen voor de eerste categorie waarvoor je inschrijft €10,00 daarna €5,-.

Ongeldige invoer

* Ploegen kunnen ook later aangemeld worden. Vermeld bij opmerking teamnaam of teamgenoten indien bekend

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Als je een licentie hebt, kan je deze opgeven, voor de holland cup is een licentie niet verplicht, voor het NK wel!

Ongeldige invoer

0,00

Ongeldige invoer

Geef hier opmerkingen, bijzonderheden of tips. Vul zeker in: Met wie vaar je C2 of ploegen?

Schrijf nu in

Disclaimer

Deze website is zuiver informatief en kan niet gebruikt worden het enige leermiddel of enige bron om de kano(slalom)sport te leren kennen of te beoefenen. Kanoslalom kan fysiek belastend zijn. Trainingsadviezen zijn slechts een aanwijzing, raadpleeg deskundige trainers of medici in geval van twijfel aan je persoonlijke fysieke mogelijkheden.

  • !r2h-logo-advertentie.jpg
  • DD kanoslalom.jpg
  • logo Innoid 250x250.jpg
  • redacteur_250x250.jpg
  • shoplogo_banner-250x250.jpg


Contact en redactie

Kanoslalom Nederland
Maarten Holdrinet
Mail naar  
Telefoon 06-30283208

KVK nr. 57035695
BTW nr. NL001691873B82
Algemene Voorwaarden