Innoid Clinic

Als kinderen al een tijdje hun zwemdiploma hebben, begint de lol in het zwembad vaak langzaam af te nemen. Dan is het interessant om wat extra's te kunnen bieden.
Kanoslalom Nederland heeft in samenwerking met InnosportNL en het Watersportverbond een unieke kano ontwikkeld, speciaal voor gebruik in zwembaden. 
De gadachte hierbij is om niet de kinderen naar de kano te brengen, maar de kano naar de kinderen. Waar kan dat beter dan in een zwembad?

De Innoid kinderkano wordt gemaakt van degelijk schuim, door een gerenomeerde producent van zwembadartikelen.

Bekijk het filmpje

 Aantal kano's maximaal 6. Kanoclinics in zwembaden worden altijd gegeven in overleg (of in opdracht van) met het zwembad en onder toezicht van een badmeester van het betreffende zwembad. KanoslalomNL verzorgd de kanoinstructie en een actief programma. Voor een clinic of voor het huren van de Innoid kunt u een offerte aanvragen bij

front

rondes varen

 

Disclaimer

Deze website is zuiver informatief en kan niet gebruikt worden het enige leermiddel of enige bron om de kano(slalom)sport te leren kennen of te beoefenen. Kanoslalom kan fysiek belastend zijn. Trainingsadviezen zijn slechts een aanwijzing, raadpleeg deskundige trainers of medici in geval van twijfel aan je persoonlijke fysieke mogelijkheden.



Contact en redactie

Kanoslalom Nederland
Maarten Holdrinet
Mail naar  
Telefoon 06-30283208

KVK nr. 57035695
BTW nr. NL142198225B02
Algemene Voorwaarden
Aangesloten bij:

NLcoach-logo

SBB

Sport Institute Europe