Voor het inschrijven voor kanoslalomwedstrijden kan je steeds meer terecht bij kanoslalom.nl. Dit biedt veel voordelen, voor zowel de deelnemers als de organisatie. Als deelnemer heb je het het heft in eigen hand en kan je zelf zorgen voor tijdige inschrijving en betaling. De organisatie kan rechtstreeks communiceren met de deelnemers, zodat iedereen steeds op de hoogte is van het programma en eventuele wijzigingen.
Als je ook een account aanmaakt, dan kan je dingen als je naam, club, leeftijd en licentienummer al vooraf opgeven, zodat dit al ingevuld is als je het inschrijfformulier opent. Met een paar klikken ben je dan ingeschreven.
Vanzelfsprekend worden je gegevens veilig bewaard en zullen ze niet voor commerciĆ«le doelen gebruikt gaan worden. 

Je kan regelmatig op kanoslalom.nl kijken, maar je kan je dan natuurlijk ook even aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je zeker weet dat je geen wedtrijden of deadlines mist.

Handleiding voor het aanmaken van een account.

In het zij-menu rechts onder, staat een link om in te loggen of een accont aan te maken.

Subscribe

Voor het aanmaken van een account kan je ook naar home\registreer

Registreren gaat heel eenvoudig. Vul wel meteen je eigen echte naam in, want dat is de naam waarmee je je later ook inschrijft (let dus ook op hoofdletters). Onthoud natuurlijk wel je password. Na het registreren ontvang je een mail op het opgegeven mail adres met een bevestigingslink. De webmaster moet je account ook nog even goedkeuren, als je daarvan bericht hebt gehad, kan je inloggen.

account maken

Om echt voordeel te hebben van je registratie kan je nu je gegevens inzien in je profiel. Dit profiel is pas zichtbaar onder het kopje /home/profiel-bewerken als je ingelogd bent.

Profiel

Om het te bewerken moet je dan nog een keer op de knop profiel bewerken klikken. Onderaan deze lijst zzie je dan ook de belangrijkste gegevens staan voor de inschrijving van de wedstrijd: Club, licentienummer en leeftijd.

Profiel bewerken

Als je dat allemaal ingevuld hebt, kan je eindelijk naar de wedsrijden pagina gaan om je in te schrijven. Succes!

Als je vragen hebt, mail gerust naar maarten@kanoslalom.nl