Welkom op de site Kanoslalom.nl

Deze site is speciaal voor iedereen die wil beginnen met de kano(slalom)sport of de eerste stappen naar het wedstrijdvaren wil zetten. Op verschillende plaatsen in Nederland worden bij kanoclubs lessen en trainingen gegeven. Er zijn clinics, jeugdcursussen en kinderfeestjes voor de beginners. Voor gevorderden zijn er trainingen en wedstrijden.

Voor de licht gevorderde slalomvaarders zijn de trainingsadviezen, trainingsschem's en techniekfilmpjes leerzaam. Ze zijn niet bedoeld je naar de top te brengen, maar je helpen je zeker op weg! Ben je geinteresseerd in een van de activiteiten of heb je vragen of opmerkingen, mail gerust! Ook als je evenementen wil aanmelden of als er nieuws is met betrekking tot de slalomsport kan je contact opnemen of een artikel insturen.

Met vriendelijke groet, Maarten Holdrinetstartfoto

 

 

Disclaimer

Deze website is zuiver informatief en kan niet gebruikt worden het enige leermiddel of enige bron om de kano(slalom)sport te leren kennen of te beoefenen. Kanoslalom kan fysiek belastend zijn. Trainingsadviezen zijn slechts een aanwijzing, raadpleeg deskundige trainers of medici in geval van twijfel aan je persoonlijke fysieke mogelijkheden.Contact en redactie

Kanoslalom Nederland
Maarten Holdrinet
Mail naar  
Telefoon 06-30283208

Algemene Voorwaarden