De tijdregistratie tijdens kanowedstrijden heeft de laatste jaren op een zeer hoog niveau gestaan. Dit is voor een groot deel te danken aan het tijdteam van Gerrit van Dalfsen. Nadat een team van leden van EKV De Genneper Molen een basis hadden gelegd voor een werkend tijdregistratie systeem gedurende de jaren '80 en '90, heeft Gerrit dit systeem onder handen genomen en geperfectionneerd. Dankzij de inzet en programmeerkennis van Gerrit kunnen we nu direct beschikken over uitslagen inclusief strafsecondes en ranking.

Gerrit van Dalfsen stopt met ingang van 2016 met zijn (kanoslalom)tijdteam-activiteiten. Gerrit heeft die tijdteam-activiteiten heel veel jaren met grote inzet gedaan. Er leken mij redenen genoeg om Gerrit voor te dragen voor een 2015 World Paddle Award. Met Rob van Bommel (een voormalig slalomvaarder van het Nederlands team en oprichter van o.a. Sportscene.TV) heb ik daar ruggespraak over gehad en ik heb vervolgens Gerrit voorgedragen. Inmiddels is Gerrit genomineerd in de categorie Foundation Award, zie het een en ander via deze link

De World Paddle Awards zijn een jaarlijk terugkerend evenement waarbij in verschillende categoriën mensen geëerd worden om hun inzet voor de kanosport. Dit gebeurd in verschillende categoriën, onder andere life-time achievements of sportman / sportvrouw.

Het gaat er nu om dat zo veel mogelijk personen op Gerrit stemmen. Daarom aan ieder van jullie het verzoek om te stemmen en op allerlei manieren zo veel mogelijk personen te benaderen en te verzoeken om op Gerrit te stemmen. Stem dus nu en zorg dat je clubgenoten en social media-vrienden dat ook doen!

Vriendelijke groet,

Wim Holdrinet