Landelijk kano-jeugd-weekend in Waalre

groepsfoto kleinHelaas!

(Tekst: Marlies Jasper) 3/4 juli zou er weer een jeugdkamp zijn met veel trainen en minstens net zo veel lol maken. Ondanks de versopelingen, geldt de anderhalve meter nog wel. Daarom slaan we toch een jaar over. Wat kan er WEL? Trainen dus!! Het is nu mogelijk om je op te geven voor een dag training op 3 juli of op 4 juli.

Ondanks dat er bij contactsporten ook weer minder dan anderhalve meter mag zijn, en per 1 juli de toiletgebouwen onder voorwaarden open gaan, geldt de anderhalve meter wel buiten de trainingen.Wij kunnen die afstand tijdens de pauzes en s ’avonds niet garanderen.

Wat kan er WEL? Trainen dus!! Het is mogelijk om je op te geven voor een dag training op 3 juli of op 4 juli. Inschrijving geldt voor alle kanoërs. Afhankelijk van de mogelijkheden geven we slalom, afvaart en rodeo-training.

Zelf je lunch meebrengen. Het wordt een uur trainen, anderhalf uur rust en weer een uur trainen. De tijden zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Kosten voor deze dag € 5,-

Aanmelden en info bij Marlies Jasper,

Landelijke kano jeugd weekend 2016 aan de brug

Disclaimer

Deze website is zuiver informatief en kan niet gebruikt worden het enige leermiddel of enige bron om de kano(slalom)sport te leren kennen of te beoefenen. Kanoslalom kan fysiek belastend zijn. Trainingsadviezen zijn slechts een aanwijzing, raadpleeg deskundige trainers of medici in geval van twijfel aan je persoonlijke fysieke mogelijkheden.Contact en redactie

Kanoslalom Nederland
Maarten Holdrinet
Mail naar  
Telefoon 06-30283208

Algemene Voorwaarden