Zoals sommigen wel weten ben ik al een tijdje bezig met de ontwikkeling van de Skayak. De Skayak is een skateboard kajak. Je kan er mee over gladde vloeren rollen. Je beweegt jezelf voort met een soort peddel met rubber doppen. Mijn doel is om kinderen laagdrempelig kennis te laten maken met de kanosport. Maar wellicht wordt de Skayak ook een rage net als de Space scooter of Oxboard. Om dit te realiseren hoop ik dat de Skayak door Decathlon opgenomen gaat worden in hun programma. Daarvoor heb ik steun nodig van minimaal 100 supporters. Ga naar de site Decathlon Creations en laat een reactie achter. Doen!

Tijdens het zomerkamp van de VKC had ik ook twee Skayaks bij me, en er werd volop mee gespeeld. Ook na een hele dag op het water wilde de kinderen er nog op verder peddelen.

Hoewel ik nu alleen nog een kinderversie heb wilde Lena ook wel een keer proberen. In het videootje doet ze een wedstrijdje tegen Kasper.

Bekijk het filmpje!

Skajak

Ik ben nu bezig met een re-design en een productieversie, maar dat duurt altijd weer langer dan ik wil. Ik hoop dit voorjaar wel wat op de markt te hebben.