In het jonge bestaan van CloudTimer volgen de gebeurtenissen elkaar razend snel op. Na het timen van de Holland Cup wedstrijden en het NK / BK kanoslalom, is CloudTimer nu ook genomineerd voor de World Paddle Awards. Inmiddels zijn de stemmen geteld, we hebben wel de meeste publieksstemmen gekregen, waarvoor jullie dank. helaas heeft de professionele jury de andere kandidaten de voorkeur gegeven.We zitten dus niet in de finale bij de laatste 3. In februari wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

De World Paddle Awords zijn een soort Oscars of Grammy's voor de kanosport. Het wereldwijde initiatief voor alle peddelsport disciplines, is onder andere door Rob van Bommel opgezet. Rob is een voormalige VKC-er woont nu al een aantal jaar in Australie. Hij heeft eerder ook Sportscene.TV opgezet en werkt nu actief mee in in de organisatie van de World Paddle Awards.

De nominatie voor de World Paddle Awards is in de catogerie Industry Professional. Uit de honderden inzendingen zijn door een professionele comissie, in meerdere categorien  6 to 8 genomineerden gekomen. Stemmen kan tot 20 november dus stel het stemmen niet uit!

CloudTimer is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoefte van kleine wedstrijden om tegen geringe kosten toch goede en snelle tijdregistratie te kunnen bieden. Door gebruik te maken van een systeem "in de cloud" en de eigen smartphone van de vrijwilligers, kunnen wedstrijdorganisatie real time uitslagen op het internet publiceren zonder investering in hardware en zonder het inhuren van dure (semi)professionele tijdregistratiebedrijven. De basis voor CloudTimer is gelegd bij de Nederlandse slalomwedstrijden, maar de intentie van het CloudTimer team is om CloudTimer ook geschikt te maken vaoor andere sporten zoals , MTB-downhill of skieën.

mozaiek CloudTimer