Volg de HKC wedstrijd live op op:
Slalom: Uitslagen slalom 
Selecteer raft en Afvaart uitslagen rechts boven in de hoek.

Inschrijven voor de Holland Cup wedstrijden is steeds eenvoudiger. Ook voor de VKC- en HKC-wedstrijd kan dat nu ook via Kanoslalom.nl. De inschrijvingen en betalingen kunnen nu ook vooraf en digitaal, dat scheelt gedoe tijdens de wedstrijd, en het kost niets extra!

Om je in te schrijven ga je naar de pagina van de VKC-wedstrijd of naar HKC-Wedstrijd. Wist je dat je ook altijd kan zien wie zich al ingeschreven heeft in de actuele lijst?
As je een account aan maakt bij kanoslalom.nl, worden de meeste gegevens al vooraf voor je ingevuld, dat maakt het inschrijven nog eenvoudiger.

 

Tijdregistratie met CloudTimer.

CloudTimer is een smartphone app waar zowel de tijdregistratie als de jurering op gedaan kan worden. Het wordt ten zeerste op prijs gesteld als je de app installeert op je telefoon, zodat je mee kan helpen bij de jurering. Hierover volgt later meer informatie.

Inschrijven via Kanoslalom.nl.

Dit jaar wordt er in samenwerking met de organisatie aangeboden om in te schrijven via Kanoslalom.nl. Hier onder staat het inschrijfformulier en je kan direct betalen via Ideal, Sofort, PayPal of via een bankoverschrijving.
Je kan het formulier direct invullen, maar als je eerst een hier een account aanmaakt en je gegevens opgeeft in je profiel, dan worden de meeste velden al vooraf voor je ingevuld. Je hoeft dan bijvoorbeeld niet steeds je naam, geboortejaar, club en licentienummer opnieuw op te zoeken of in te vullen. Voor de Duitse gasten is het formulier ook in het Duits beschikbaar en er is ook een Engelse versie. Mochten er dingen nog niet helemaal goed verlopen, mail gerust, dan proberen we het op te lossen!

Schrijf nu in