Bij HWC De Helmvaarders vond op 27 januari de een reünie plaats voor alle oud-leden van de Nederlandse Kanoslalom selectie. Er waren ruim 40 mensen uit een tijdsbestek van 50 jaar slalomvaren. Het initiatief was genomen door Michael van den Boogaard en de organisatie was prima in orde! Uit de vele reacties en de lachende gezichten op de foto's was wel af te leiden dat iedereen het super naar z'n zin had!

De meesten hadden elkaar al jaren niet meer gezien of gesproken. Voor velen was de tijd met de wedstrijden, het rondreizen en de vrienden van toen iets wat ze voor geen goud hadden willen missen, maar voor velen is de meest tastbare herinnering nog steeds de laatste slalomboot in de garage.

Met deze reunie is er weer een klein stukje geschiedenis toegevoegd aan het rijke slalomverleden. De redactie van Kanoslalom.NL is altijd op zoek naar meer leuke verhalen om toe te voegen. Ook is de lijst van medaillewinnaars op NK's nog steeds niet helemaal compleet. Stuur verhalen en aanvullingen op en ik ga mijn best doen om ze aan de Historie van kanoslalom in Nederland toe te voegen!

Dank Michael en de HWC voor de organisatie!