Nederlands kampioenschap kanoslalom.

In Sauheid is de oudgediende Michael van de Bogaard (HWC) onder herfstachtige omstandigheden Nederlands Kampioen kano slalom geworden in de categorie K1 met een vaartijd van 100.18 sec. Maarten Hermans (VKC) had de snelste vaartijd van 99.09 sec. maar eindigde door twee strafseconde op de tweede plaats. Derde werd Robin Knuivers (VKC) 104.18 sec

Nederlands Kampioen bij de dames werd Diane Derks (HWC), Lena Teunissen(UKC) werd  tweede en  Claudia Leenders (HWC) eindigde die als derde.

Bij de heren junioren werd Marnix Teunissen (UKC) Nederlands kampioen, Jelle Tosseram (HWC) eindigde als tweede en Dirk Hermans (VKC) werd derde.

Lena Teunissen (UKC) werd bij de dames junioren Nederlands Kampioen, tweede werd Maartje Otten (HWC)

Bij de ma sters werd Aswin Zax(WYrda) Nederlands Kampioen, Paul Paree(VKC) tweede enWim Holdrinet (VKC)derde.

In de categorie C1 werd Sander Berkers (HWC) eerste en Jeroen Knuivers (VKC) tweede.

Het Nederlands kampioenschap werd gehouden samen met het Belgische Kampioenschap op de Ourthe in de Belgische Ardennen. In totaal hebben in een internationaal deelnemersveld van 100  sporters 50 Nederlanders meegestreden voor dit kampioenschap, verdeeld over verschillende  boottypen.  Dit kampioenschap was tevens de kwalificatie voor de wereldkampioenschappen junioren  Kanoslalom in het voorjaar 2014 in Australie.

De volledige uitslag is te vinden op de site van het Tijdteam

een van de deelnemers met een trouwe supporter 

overzicht NK 2013 klein.