Dit is een stukje tekst ter info over de wedstrijdlicentie rechtstreeks gecopy-paste vanuit de info van het watersportverbond:

 Wanneer iemand wilt deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Kanoslalom is hij/zij verplicht lid te zijn van een bij het Watersportverbond aangesloten verenging én dient de persoon in het bezit te zijn van een wedstrijdlicentie.

 1. Indien de deelnemer op dit moment nog geen wedstrijdlicentie heeft, maar wel lid is bij een vereniging, kunnen zij naar hun persoonlijke pagina gaan op mijn.watersportverbond.nl.
 2. Hier moeten zij inloggen met het emailadres waarbij zij aangemeld zijn bij hun eigen kanovereniging. Weet de deelnemer zijn/haar wachtwoord niet meer dan kun je simpel op 'wachtwoord vergeten' klikken en dan ontvangt de persoon een link op het mail adres om een nieuw wachtwoord aan te maken.
 3. Is een deelnemer ook geen lid bij een aangesloten kanovereniging dan moet hij/zij eerst lid worden bij een vereniging en vervolgens stappen 1 t/m 3 herhalen herhalen.
 4. Wanneer de deelnemer is ingelogd op zijn/haar pagina, komen ze bij hun persoonlijke gegevens (dit kunnen zij ook zien doordat het woord 'gegevens' oranje oplicht).
 5. Vervolgens zullen zij op de knop 'wedstrijdsport' moeten drukken. Deze bevind zich rechts naast de knop 'gegevens'.
 6. Nu opent een nieuwe pagina waar de persoon zijn of haar eerdere wedstrijdlicenties in kan zien (indien er in het verleden een wedstrijdlicentie is aangeschaft, anders staat er niets).
 7. Rechts in het beeld, in een blauwe klopt staan de woorden 'Nieuwe licentie aanvragen', hier moet de persoon vervolgens op klikken.
 8. Vervolgens wordt er gevraagd 'In welk jaar moet de licentie starten?', als deze op 2023 staat kan de persoon op de blauwe knop 'Volgende stap' klikken.
 9. Op de nieuwe pagina zijn vervolgens vier (4) verschillende wedstrijdlicenties te zien. De bovenste twee zijn voor het zeilen bedoeld, dit is te herkennen aan (zeil/kite/surf). De onderste twee zijn voor kanoën bedoeld,  herkennen aan ' Wedstrijdlicentie kano'. De persoon heeft nu de keuze tussen een wedstrijdlicentie voor een kalenderjaar óf een 7 daags/evenementen licentie.
 10. In het geval de 7 daags/evenementen licentie wordt gekozen kan de persoon na het aanklikken een startdatum invullen. Zorg er in dit geval voor dat het evenement plaats vind tussen de gekozen datum! Anders heeft de persoon nog steeds geen geldige wedstrijdlicentie op het NK.
 11. Na het aanklikken van de gewenste licentie moet er akkoord gegaan worden met de 'Akkoordverklaring', waarna de blauwe klopt 'Naar betaling' ingedrukt kan worden.
 12. Nu opent zich een nieuw tabblad waar de bestelling komt te staan en de persoon via een IDeal betaling de licentie kan betalen.
 13. Na betaling is de kalenderjaar licentie direct geldig en afhankelijk van de startdatum van de 7 daags/evenementen licentie is die ook direct geldig.
 14. De persoon kan indien gewenst, zijn/haar actieve licentie laten zien op de persoonlijke pagina in mijn.watersportverbond.nl

Hebben deelnemers vragen over waarom ze een wedstrijdlicentie nodig hebben? Dan kunnen jullie ze doorverwijzen naar dit deel van de website van het Watersportverbond. Hier eventueel ook nog los de link: https://www.watersportverbond.nl/kenniscentrum/wedstrijdsport/waarom-een-wedstrijdlicentie/

Inschrijvingen NK kanoslalom

Barrie Teunissen VKC {Wedstrijden:value}
Roos Teunissen VKC {Wedstrijden:value}
Yoeri Welling HWC {Wedstrijden:value}
Dick Balvers VKC {Wedstrijden:value}
Veerle van Vliet MKV {Wedstrijden:value}
Floortje Willekens MKV {Wedstrijden:value}
Beer Beliën Mkv {Wedstrijden:value}
Marnick van Veghel MKV {Wedstrijden:value}
jacco kemperman WSV De Greft {Wedstrijden:value}
Marnix Teunsisen VKC {Wedstrijden:value}
paul paree vkc {Wedstrijden:value}
Joris Otten WSV {Wedstrijden:value}
Aschwin Zax AKV {Wedstrijden:value}
Marlies Jasper VKC {Wedstrijden:value}
tester test test {Wedstrijden:value}
Resultaten 1 - 15 van 15