Holland Cup Kanoslalom

dian small

We gaan weer van start!

Allereerst het bericht dat het NK in Sauheid dit jaar niet doorgaat. Maar er is een alternatieve MAVA slalom op 10 oktober! Zoals jullie weten is er veel waterschade door de overstroming en er is op dit moment nog geen volledig parcours. De comissie slalom heeft daarom besloten om het NK voor 2021 te annuleren.

Wel komt er een wedstrijd met een kort parcours (ongeveer tien poortjes). Het is natuurlijk nog steeds leuk om daar naartoe te gaan. Je kunt je hiervoor inschrijven door een mailtje te sturen naar   . Zodra er een programma is van de wedstrijd,komt het op deze site.

In Sauheid is dus veel schade geleden door de overstroming. Het is goed om te horen dat er al een aantal Nederlanders naartoe zijn gegaan om te helpen met de opbouw. Hulp is nog steeds welkom, er is nog veel op te bouwen. Stuur een mailtje naar Vincent Radoux wanneer je mee wil helpen om het er daar weer fantastisch uit te laten zien.

12 september HKC St. Oedenrode Uitslagen en startlijst
26 seeptember VKC Waalre Startijst Uitslagen  
10 oktober RMCS Sauheid, verkort parcour: Inschrijven (liefts per club) door mail te sturen naar

programma RMCS, Mava 2021

Over de Duitse wedstrijden een speciaal artikel

Disclaimer

Deze website is zuiver informatief en kan niet gebruikt worden het enige leermiddel of enige bron om de kano(slalom)sport te leren kennen of te beoefenen. Kanoslalom kan fysiek belastend zijn. Trainingsadviezen zijn slechts een aanwijzing, raadpleeg deskundige trainers of medici in geval van twijfel aan je persoonlijke fysieke mogelijkheden.Contact en redactie

Kanoslalom Nederland
Maarten Holdrinet
Mail naar  
Telefoon 06-30283208

Algemene Voorwaarden